Barion Pixel

Az Alapítónk

Haracska Áron vagyok, sportoló, edző, és táplálkozási szakértő. Soha nem gondoltam volna, hogy eljön majd a nap, amikor saját étrend-kiegészítő cégem lesz. De a fitnesz világban terjengő rengeteg hazugság és bullshit, és egy szörnyű baleset – ami egy komoly lábtörésben végződött – egy új küldetéstudatot ébresztett bennem, és arra inspirált, hogy legjobbat várjam el – magamtól is, és az egész fitnesz-ipartól is.
Tudj Meg Többet!

A Történetünk

A Viking Labs azzal a céllal alapult, hogy kompromisszumok nélkül hozhassunk létre prémium minőségű, egészséges, és tudományosan bizonyított táplálék kiegészítőket – és ezeket őszinte marketinggel tudjuk értékesíteni, ésszerű árakon. Korábban mindig azt éreztük, hogy többet és jobbat érdemlünk a pénzünkért, mint amit más cégek adtak. Így hát úgy döntöttünk, hogy létrehozzuk azokat a termékeket, amiket mindig is kerestünk, de soha nem találtunk!
Tudj Meg Többet!

A Csapatunk

Csapatunk elhivatott tagjai között vannak sportolók, orvosok, kutatók, táplálkozási-szakértők, és személyi edzők – ők már mind minket választottak, hogy a prémium termékeink segítségével gyorsabban elérjék a céljaikat, maximalizálják a teljesítményüket, és egészségesebben éljék az életüket. Nekik már bizonyítottunk – ismerd meg a csapatunkat, és legyél Te a következő!
Tudj Meg Többet!

A Tudományunk

Büszkék vagyunk arra a tényre, hogy minden egyes állításunkat tudományos kutatások igazolják – így biztosítva, hogy végre azokat az eredményeket fogod elérni, amikre mindig is vágytál. Mivel aktívan követjük a legújabb tudományos áttöréseket, ezért nálunk nincsenek felesleges alapanyagok, nincsenek trendi marketing szlogenjeink, és nincs bullshit. Csak a legmagasabb minőségű tiszta étrend kiegészítők, melyekben a megfelelő alapanyagok vannak a megfelelő dózisokban.
Tudj Meg Többet!
0
  0
  A Kosarad
  A kosarad jelenleg üresVissza a termékekhez
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram