Barion Pixel

Játékszabályzat

Szervező Adatai (a továbbiakban: "Szervező")

 • Cég neve: Viking Labs Kft.
 • Postacíme: 6726 Szeged, Alsó Kikötő Sor 11.D.
 • Adószáma: 13352785-2-06
 • Cégjegyzékszáma: 06-09-021705
 • Nyilvántartásba vevő hatóság neve: Szegedi Törvényszék Cégbírósága
 • Cég bankszámlaszáma: 10300002-10657745-49020015
 • Képviselő neve: Haracska Áron
 • Honlap címe: vikinglabs.eu
 • E-mail cím: aron@vikinglabs.eu

Lebonyolítás & Résztvétel

A Nyereményjáték 2021. június 16-tól 2021. június 20. 17:59-ig a Budapest Cowbells Facebook oldalának eseményében (https://facebook.com/CowbellsFootball/) fut. Ez időtartam alatt az esemény Facebook oldalán feltett kérdésre kommentben helyes választ adó személy vesz részt a játékban. A kommentelő bejegyzésével automatikusan részt vesz a sorsolásban. A nyereményjáték végén a https://woobox.com oldalon található online sorsolóval választjuk ki a nyerteseket.

A nyereményjáték kettő külön sorsolásból áll, mely során az első sorsolás nyertese egy doboz Viking Labs ECLIPSE PreWorkout terméket nyer, míg a második sorsolás nyertese egy darab Viking Labs "Black & Gold Shaker" terméket nyer. Mindkét sorsolás június 21-én 12:00-kor történik, a nyertest a Szervező és/vagy a Szervező képviselője Messenger üzenetben értesíti, illetve a Szervező a nyereményjáték eredményét az eseményben Facebook posztban teszi közzé, a nyertesek keresztnevével. A kézbesítéssel kapcsolatban a szervező privát üzenetben veszi fel a kapcsolatot a nyertessel. A nyertesek kiválasztásának módja sorsolás. A nyertes tanúk jelenlétében kerül kiválasztásra. A sorsolás online zajlik.

A nyereményjátékban csak 18 éven felüli magánszemélyek vehetnek részt. A játékban való részvétel feltétele az előző pontban meghatározott feladat teljesítése, valamint a játék moderációs alapelveink betartása.

Felelősség Kizárása

A Promóció szervezésében résztvevő cég nem felelős és kizár mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt, kapcsolódó költségek és károk megtérítését.

A Promóció szervezésében résztvevő cégek, valamint azok vezető tisztségviselői, és alkalmazottai a nyereménytárgyak hibáiért kizárják a felelősségüket, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják.

Amennyiben a nyertes Játékos megkeresésünkre 7 napon belül nem reagál vagy nyereményét nem veszi át, úgy a továbbiakban azt a Szervezőtől nem követelheti.
A nyereményjátékkal kapcsolatban a felhasználók magatartásáért a Szervező semmilyen formában nem felel. Jogsértő és etikailag kifogásolható megnyilvánulásokat a Szervező értesítés nélkül moderálja.

A játékban való részvétellel minden játékos/résztvevő automatikusan nyilatkozik arról, hogy megismerte és elfogadta a Szervező https://vikinglabs.eu oldalán közzétett ÁSZF-jét és Adatkezelési Tájékoztatóját.

A Facebook mindennemű felelőssége a nyereményjátékkal kapcsolatban kizárt.
0
  0
  A Kosarad
  A kosarad jelenleg üresVissza a termékekhez
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram