Barion Pixel

Madarász Kitty

A sport szeretete mindig az első helyen volt az életemben. 10 éven át versenyszerűen táncoltam, ami többek között megtanított csapatban együttműködni, a kudarcokból tanulni és újra talpra állni, és hosszútávon is kitartani a céljaim mellett. Az edzőtermes alapozások gyakori részét képezték a versenyre való felkészüléseinknek, és míg sokan a csapatunkból ezeket nem élvezték annyira, én imádtam! Itt ébredt fel bennem az érdeklődés a konditerem iránt, és így választottam és döntöttem amellett, hogy a testépítés-fitness világa felé veszem az irányt, mely a mai napig része mindennapjaimnak.

Személyes hitvallásom, hogy a testépítés-fitness az egy sport, egy életforma, és egy tudomány. Kitartást igényel és eltökéltséget; odafigyelést az élet más területein is; és persze egy tudományos megközelítést is, hogy tudjuk, hogy mi az ami tényleg működik. De ha ezek megvannak, akkor az eredmények elkerülhetetlenül jönni fognak, a sport pedig szerves részévé válik a mindennapjainknak.

Karrier

Követve a szenvedélyemet, középiskola után a Szegedi Tudományegyetem Testnevelés és Sporttudomány Intézet (testnevelő edző és rekreáció) hallgatója lettem, ahol aerobic oktató, személyi edző, rekreáció és egészségfejlesztés képesítést szereztem 2011-ben. A helyes edzéstechnika mellett legalább ugyanolyan fontosnak érzem a helyes étkezés betartását és a megfelelő étrendkiegészítők megválasztását is, ezért 2017-ben Táplálkozási Tanácsadói képesítést szereztem az (ISA) International Sporttrainer Academynél, valamint a Weider Professional Fitness Trainernél.

A tanulás azonban nem állt meg az iskolapad elhagyása után sem, sőt! Professzionális személyi edzőként fontos nekem, hogy figyelemmel kísérjem az új edzésformákat, „trendeket”, és az edzéssel meg táplálkozással kapcsolatos legfrissebb kutatásokat. Ezeket az új ismereteket persze a saját fittségem és fejlődésem érdekében is fel tudom használni, de a rengeteg személyes kliensemmel (akik ráadásul eltérő szinten vannak, eltérő célokkal, háttérrel, és lehetőségekkel) is sokkal jobb eredményeket tudunk így elérni.

Klienseimnek nem csak az edzések során segítek, de szakmai pontossággal összerakott egyéni étrenddel, és a céljaik támogatásához legmegfelelőbb étrendkiegészítők ajánlásával is hozzájárulok a sikerükhöz. 15 év edzős múlttal a hátam mögött volt alkalmam több, mint 200 vendéggel együtt dolgozni, így bátran mondhatom, hogy a létszámból adódóan szinte már brandként működök! Célom, hogy vendégeim az edzések során részesüljenek a sport nyújtotta örömben és a közösen elért sikerekből erőt merítsenek a mindennapokhoz.

És amire a legbüszkébb vagyok... Évek óta a fitness modell kategória versenyzője vagyok, és 2016 novemberében Világbajnokságot nyertem a WABBA szövetségnél, sportmodell kategóriában.

Hogyan Lettem Viking

Edzőként rengetegszer tapasztalom, hogy a klienseim étrendkiegészítőkkel is akarnak egy plusz löketet adni a fejlődésükhöz, és ebben mindig nagyon szívesen segítek nekik. Egy étrendkiegészítő ajánlása előtt szeretek meggyőződni arról, hogy egyrészt valóban működni fog az adott célra, másrészt pedig biztonságosan szedhető hosszútávon is. Persze az sem árt, ha finom, meg ha jó ár-érték arányú, de ezek már inkább szubjektív szempontok.

Sajnos az eddigi pályafutásom alatt nagyon kevés olyan étrendkiegészítővel találkoztam, amit valóban szívesen ajánlanék a klienseimnek, vagy amiket adott esetben én is szívesen használnék. Ezért is volt felüdülés amikor a Viking Labs megkeresett, hogy csatlakozzak a csapatukhoz. Előttük rengeteg hasonló megkeresést utasítottam már vissza, de a Viking Labs megfogott a tudományos igényességgel összerakott termékeikkel, és a fitness-ipar megreformálása iránti lelkesedésükkel. Ezért bátran melléjük állok, és szívesen ajánlom a termékeiket: nagyon hatékonyak, biztonságosak, és nem utolsó sorban finomak és jó ár-érték arányúak is!

Kövesd Te Is Kittyt!

@madkitgym
0
  0
  A Kosarad
  A kosarad jelenleg üresVissza a termékekhez
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram