A Viking Labs azzal a céllal alapult, hogy kompromisszumok nélkül hozhassunk létre prémium minőségű, egészséges, és tudományosan bizonyított táplálék kiegészítőket – és ezeket őszinte marketinggel tudjuk értékesíteni, ésszerű árakon. Korábban mindig azt éreztük, hogy többet és jobbat érdemlünk a pénzünkért, mint amit más cégek adtak. Így hát úgy döntöttünk, hogy létrehozzuk azokat a termékeket, amiket mindig is kerestünk, de soha nem találtunk!

Nekünk elegünk lett a sok hamis ígéretből, tudománytalan összetételből, nevetséges dózisokból, a rengeteg túlbonyolításból, meg a manipulatív kommunikációból amit sok más étrendkiegészítő cég képvisel. Mivel hosszas keresgélés után sem találtunk reális alternatívát, ezért végül megalkottuk mi magunk azokat a táplálék kiegészítőket, amiket mi is szívesen szedünk (és szívesen ajánlunk a családjainknak és barátainknak is) a gyorsabb fejlődés és az egészségesebb élet támogatásához.

Ha csak még egy "varázs szereket" gyártó cég lennénk, bele se kezdtünk volna...

Mindannyian tudjuk, hogy milyen az, amikor rengeteg pénzt elköltünk egy új étrendkiegészítőre, nagy reményekkel elkezdjük szedni – csak azért, hogy aztán újra csalódjunk, hiszen még az ígért hatás halvány nyomát sem érezzük magunkon. Ilyenkor néhányan haragra gerjedünk – és teljesen jogosan, hiszen átverve érezzük magunkat – néhányunknál pedig elkezd működni a placebo hatás, és bemagyarázzuk magunknak, hogy a termék mégis csak működik.

Pedig az értékesítő/eladó annyira őszintén és barátságosan ajánlotta...

Pedig valamelyik cég szponzorált testépítője is azt mondta, hogy ezt szedi...

Pedig annyira hitelesnek tűnt az influencer aki promózta...
Egész egyszerűen túl sok olyan termék van, ami alacsony minőségű alapanyagokkal, felesleges összetevőkkel, hatástalan formulákkal, és mindenféle "szeméttel" van tele. És a legrosszabb az egészben az az, hogy míg sokszor egyáltalán nem létezik tudományos alapja ezeknek a formuláknak, addig ezek a cégek egyre felháborítóbb pofátlansággal és egyre biztosabban ígérik az egyre fantasztikusabb hatásokat, mi – mint fogyasztók – pedig sorra bedőlünk az ígéreteknek, reménykedünk, hogy ezúttal más lesz, aztán végül újból csalódunk.

A Viking Labs-nél mi hisszük, hogy ezt az egészet máshogyan is lehetne csinálni...

...hisszük, hogy ha egyszer kipróbálsz egy valóban hatásos terméket, akkor nem egyezel ki többet mással!

...hisszük, hogy Te – mint fogyasztó – okosabb vagy annál, mint ahogyan sok étrendkiegészítő cég és marketinges gondolja!

...hisszük, hogy óvatosan átgondolod, hogy mire költöd a keményen megkeresett pénzed, és csak a legjobbal egyezel ki!

...hisszük, hogy tudományosan igazolt – valódi – hatást keresel, nem pedig csak egy újabb légből kapott ígéretet!

...hisszük, hogy – hozzánk hasonlóan – Te is azokat a termékeket keresed, amik valóban megfelelően támogatják a céljaidat, a teljesítményedet, a fejlődésedet, és az egészségedet!

...hisszük, hogy Te is akarod tudni, hogy pontosan mit és miért viszel be a testedbe; hogy az összetevők kutatásokkal igazoltan egészségesek, biztonságosak, & hatásosak!

De nem az étrendkiegészítőktől fogsz jó formába kerülni, vagy egészségessé válni...

Edzés, megfelelő étrend, és megfelelő életmód nélkül soha nem fogsz életed formájába kerülni, és soha nem adod meg magadnak az esélyt, hogy egészséges életet élj! Aki mást állít – hogy egy tablettától lefogysz; egy portól megizmosodsz; vagy hogy egy kapszula a megoldás minden egészségügyi panaszodra – az csak el akar neked adni valamit.

Az igazság az, hogy nincs szükséged étrendkiegészítőkre (igen, jól olvastad, étrendkiegészítő cégként ezt írtuk)!  Ugyanakkor ha minden más rendben van (edzés, étrend, életmód), akkor a megfelelő étrendkiegészítők hatalmasat tudnak dobni a fejlődéseden, fel tudják gyorsítani az izmosodást és/vagy a zsírégetést, és jelentősen hozzá tudnak járulni az egészségedhez. De nélkülük is célba tudsz érni, maximum egy kicsit nehezebben és egy kicsit lassabban.

Nincsenek csodaszerek. Ugyanakkor léteznek tudományosan igazolt hatással bíró összetevők, amiket a megfelelő dózisban szedve egyértelmű és érezhető/látványos hatást lehet elérni. Nekünk az a célunk, hogy Te is átéld azt az élményt, amikor egy étrendkiegészítő valóban támogat a céljaid elérésében. Ezért minden egyes termékünket egy-egy nagyon konkrét célra alakítjuk ki, ehhez pedig a megfelelő alapanyagokat használjuk a megfelelő dózisokban!

Nekünk van egy alapvető elvárásunk magunkkal szemben...

Tekintve, hogy többek között saját magunknak is gyártjuk a táplálék kiegészítőinket, nálunk a minőségben nincs kompromisszum! Az alapvető értékrendünk minden egyes termékünkben visszatükröződik:
Minden összetevőnk kutatásokkal igazolt, hogy az adott dózisban és formában hatásos és biztonságos
Átlátható címke (nincsenek "mátrixok" meg "blendek")
Jó ár-érték arány dózisonként
Őszinte és egyszerű marketing, túlbonyolítás vagy lehetetlen állítások nélkül

A minőségben nincs kompromisszum...

A legjobbak akarunk lenni. Nem pedig a legolcsóbbak, és nem is feltétlenül a legnépszerűbbek. Ha ilyen céljaink lennének, akkor valamiben kompromisszumot kellene kötnünk, és a termékeink – végsősoron pedig a vásárlóink – éreznék meg ennek a negatív következményeit. A célunk az volt, hogy jobbak legyünk más cégeknél – nem pedig az, hogy olcsóbbak  vagy hogy trendibbek  legyünk. Ezzel együtt is tudjuk, hogy a termékeink ár-érték aránya verhetetlen, és bízunk abban, hogy egyszer majd trendik is leszünk azzal, hogy – talán a mi hatásunkra – a fitnesz világban is "menő" lesz a tudomány, és "cikik" lesznek az üres de hangzatos szavak és az áltudományos ígérgetések.

Megreformáljuk a fitnesz-ipart. Csatlakozz Te is a változáshoz!

0
  0
  A Kosarad
  A kosarad jelenleg üresVissza a termékekhez
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram